Plaatsbeschrijving

Bij verhuur is een gedetailleerde plaatsbeschrijving onontbeerlijk. Het opmaken van een plaatsbeschrijving is bovendien wettelijk verplicht en het rapport dient mee geregistreerd te worden met de huurovereenkomst. Het is een belangrijke bescherming voor zowel de verhuurder als de huurder en vermijdt heel wat discussies.

Onze werkwijze

Ben je erkend vastgoedmakelaar en wens je een beroep te doen op CheckNet voor je plaatsbeschrijvingen? Contacteer ons dan en we bezorgen je alle info om met CheckNet samen te werken. Samen zorgen we ervoor dat jouw klanten goed bediend worden en beschikken over een kwalitatieve en gedetailleerde plaatsbeschrijving. Bovendien kan je je ook objectiever opstellen als je je plaatsbeschrijvingen uitbesteedt.

 
  • De plaatsbeschrijving wordt uitgevoerd met Chapps Inspector. Een gespecialiseerde en handige app die ervoor zorgt dat onze experten slim, snel en accuraat kunnen werken. Het is immers zeer belangrijk om nauwkeurige en betrouwbare beschrijvingen en vaststellingen te doen.
     
  • Na de opname kunnen de betrokken partijen ook rechtstreeks handtekenen in de app zelf en de rapporten worden dan meteen opgemaakt en via mail bezorgd in een versleutelde pdf. Ook de verwerking van bijkomende opmerkingen achteraf is voorzien in onze dienstverlening.
     
  • We zorgen voor een duidelijk en gestructureerd rapport zodat je een duidelijk overzicht hebt van alle details, inclusief foto’s per ruimte en element en waarin je ook de vaststellingen makkelijk terugvindt.

Een kwalitatieve plaatsbeschrijving is een bescherming voor zowel de verhuurder als de huurder en vermijdt heel wat discussies