Wie zijn wij?

CheckNet is het eerste nationale netwerk dat zich specialiseert in woninginspecties, zoals plaatsbeschrijvingen. We werken enkel met erkende en door ons opgeleide experten. Zo ben je zeker dat de inspectie volgens de regels van de kunst gebeurt. En door de schaalgrootte kan dat aan scherpe tarieven.

Iedereen kan opdrachten door ons laten uitvoeren: particulieren en professionelen, zoals vastgoedmakelaars.

CheckNet is het resultaat van een samenwerkingsverband tussen Korfine nv en Chapps.
Korfine is een verzekeringsonderneming die sinds 1992 gespecialiseerd is in dienstverlening aan de huurmarkt. Meer dan 1700 vastgoedkantoren in België bieden dagelijks onze producten aan hun klanten aan. We plaatsen en beheren huurwaarborgen. De verhuurders kunnen bij ons ook terecht voor verschillende rechtsbijstandsformules. Daarnaast bieden we voor huurder en verhuurder brandverzekeringen aan.
Chapps staat voor “Checking Apps”. We hebben een platform gebouwd waarop verschillende apps voor woninginspecties ontwikkeld worden. Chapps Rental Inspector werd specifiek voor plaatsbeschrijvingen ontwikkeld. Met deze app kunnen de woningopnames snel én gedetailleerd gebeuren. De volledige workflow van de plaatsbeschrijving wordt erin ondersteund. Door volop gebruik te maken van technologie zorgen we voor een snelle uitvoering van de inspecties én een uiterst kwalitatief eindresultaat.